Tradiționala expoziție LEGO revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Tradiționala Expoziție de Iarnă a Asociației Brickenburg, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, își așteaptă vizitatorii începând de vineri, 20 ianuarie 2023, până duminică, 22 ianuarie 2023, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă.

Chiar dacă această iarnă nu a adus până acum zăpadă, dioramele imaginate de membrii Asociației Brickenburg vin să suplinească această lipsă, propunând vizitatorilor zone și activități hibernale reprezentând bucuriile specifice acestui anotimp.

Atelierul de construcție va fi prezent, publicul de orice vârstă având posibilitatea ca pe parcursul evenimentului să realizeze propriile lucrări din piese LEGO(R). De asemenea, doritorii se vor putea implica în activitățile Toy Photo care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Prețul biletului de intrare este de cinci lei, iar orarul de vizitare este vineri, sâmbătă – orele 10:00 – 18:00, și duminică , orele 10:00 – 17:00.

Related posts

Leave a Comment