Tinerii social-democrati vin in ajutorul familiilor aflate in dificultate: “De la om la om”

Tinerii social-democrati clujeni vin in ajutorul familiilor aflate in dificultate: “De la om la om”.“Am initiat acest proiect in speranta ca putinul nostru va suplini necesitatile persoanelor inspre care ne-am indreptat azi atentia… Am hotarat sa fim alaturi de doua familii monoparentale, care au nevoie de sprijin material: un tata cu patru copii si o mama cu un baiat cu dezabilitati.

Inca o data am demonstrat ca munca in echipa aduce roade bogate in sanul comunitatii din care facem parte. Am pus fiecare mana de la mana si ne-am bucurat de rezultatele muncii noastre.

Vrem sa le multumim tuturor colegilor care s-au mobilizat si ne-au ajutat, fiecare dupa posibilitati. Pentru ca ne dorim sa pastram traditia #delaomlaom, pentru urmatoarele evenimente de acest gen, oricine doreste sa ajute ne poate lasa un mesaj in privat, iar noi va vom contacta inainte de organizarea urmatorului eveniment”
au precizat tinerii social democraţi după eveniment.

Acţiunea a fost coordonată de preşedintele TSD Cluj, Vladimir Dan, alături de secretarul general TSD Cluj-Napoca, Miruna Anton, vicepreşedinţii Vlad Mihai Sismanian şi Teodora Belei. De remarcat că la acţiune a participat şi un senior activ în organizaţia municipală, cat si un important contestatar al primarului din Floresti, dl. Mihai Curteanu.

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment