Tinerele social-democrate din TSD Transilvania l-au votat pe Gabriel Petrea

Gabriel Petrea este noul preşedinte al Tineretului Social Democrat. Petrea a fost ales sâmbătă, în cadrul congresului organizaţiei de tineret a PSD iar majoritatea delegaților din Transilvania l-au votat.
Pentru funcţia de preşedinte TSD a mai candidat Gabriela Podaşcă. Gabriel Petrea, care până la congresul de sâmbătă a deţinut funcţia de secretar general al TSD, a obţinut 801 voturi, iar Gabriela Podaşcă 189 de voturi.

„Am votat Gabriel Petrea pentru un proiect politic coerent, de stânga și pentru omul Gabriel. Faptul că de 12 ani face parte din TSD și a condus numeroase organizații, este o garanție că știe cum funcționează TSD și unde trebuie să îmbunătățească activitatea.

Programul său politic, care de sâmbătă este și al organizației, este unul mai energic și mai ideologic, decât cele din trecut. Vom aborda teme de stânga și ne propunem să organizăm cât mai multe dezbateri despre problemele și viuziunile de dezvoltare ale generației noastre.

Obiectivele ReStart TSD vor fi o prioritate pentru fiecare organizație, cele mai importante fiind: lansarea unei campanii de recrutare de noi membri, lansarea unei campanii pentru recuperarea membrilor TSD inactivi, stabilirea principiilor de colaborare cu entitățile de stânga din România, desemnarea unui responsabil pentru stabilirea formelor de colaborare, dezvoltarea echipei de management integrat al proiectelor, desemnarea unui responsabil, recrutarea specialiștilor pe domenii și multe altele”
a declarat Ingrid Iordache, președintele TSD Arad.

Related posts

Leave a Comment