Teodora Enache și Lars Danielsson vin la Jazz in the Park

Două dintre cele mai cunoscute nume ale scenei jazz europene, solista Teodora Enache și basistul Lars Danielsson, vor concerta la Jazz in the Park. Lars Danielsson se numără printre primii cinci basiști la nivel european. De asemenea, festivalul include și un concert al interpretei Melanie Pain, vocea renumitei trupe Nouvelle Vague. Festivalul va avea loc în 4-6 iulie. La prima sa ediție, cea de anul trecut, Jazz in the Park a strâns peste 30.000 de spectatori.
Cea de-a doua ediție a Jazz in the Park va avea loc deopotrivă în Parcul Central, în Iulius Parc și la Opera Maghiară din Cluj. Toate concertele sunt gratuite, cu excepția celui susținut de Melanie Pain, duminică seara, pe scena Operei Maghiare. Intrarea la acest concert costă 50 de lei.

Directorul festivalului clujean, Alin Vaida, spune că această ediție a Jazz in the Park va însemna zece concerte, un târg cu peste 100 de expozanți, zone de relaxare și de activități pentru întreaga familie, dar și multe surprize. În cele două parcuri vor fi instalate și hamace, iar clujenii vor fi invitați să le folosească pentru a se relaxa, în sunetul muzicii bune.

Programul serii de vineri va începe cu un concert susținut de o trupă sârbească, Luz Azul, care cântă o muzică cu influențe braziliene. Vor urca apoi pe scenă Teodora Enache și Lars Danielsson, iar seara se va încheia cu concertul trupei Jazzybirds. Sâmbătă vr urca pe scenă Youvenis și Moonlight Breakfast. Duminică seara, clujenii vor putea urmări gratuit concertele Loungerie II, Mara&Kult Studio Artists și Les Elephantes Bizarres, în timp ce intrarea la concertul susținut de Melanie Pain la Opera Maghiară va trebui plătită.

Related posts

Leave a Comment