Teatrul Național Român organizează Noaptea Porților Deschise

Clujenii și turiștii care se află în Cluj pot lua parte, sâmbătă, la o nouă ediție a Nopții Porților Deschise, organizată de Teatrul Național Român. Evenimentul are loc în intervalul 18.00 – 01.00, iar intrarea este liberă.

Ediția din acest an vine după ce, în perioada pandemiei, a existat o pauză de un an, precum și o ediție on-line. Și ediția din acest an vizează sprijinirea unei cauze caritabile.

Este vorba de BookTruck, o dubiță cu cărți, care transportă o bibliotecă mobilă ce deservește 30 de localități din județul Cluj. Noaptea Porților Deschise include un atelier de dans, un concert de colinde, o sesiune de întrebări și răspunsuri la care vor participa actorii Teatrului Național, urmată de un concert susținut de Alexandru Andrieș și de invitații săi.

Va exista și o repriză muzicală cu viniluri, precum și un concert oferit de un cvartet de coarde, care va interpreta teme muzicale din filme. La final, pe scena Teatrului Național Român va exista și un spectacol de improvizație. Evenimentul mai include un târg de Crăciun, un atelier de păpuși, teatru de umbre, un atelier de decorat turtă dulce, un atelier de ilustrații, o expoziție foto cu actrițele Teatrului Național, un atelier de pictat pe globuri sau o instalație artistică participativă.

Related posts

Leave a Comment