Teatrul de Păpuși ”Puck” se transformă pentru micuții spectatori

Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca își tranformă foaierul într-un spațiu multifuncțional, cu un design nou și noi posibilități de distracție și învățare pentru micuții spectatori. 

Potrivit reprezentanților instituției, în lunile în care spectacolele de teatru de păpuși au putut fi difuzate doar online, instituția clujeană și-a reinventat unul dintre spațiile emblematice de care dispune. Au loc, în regie proprie, lucrări de igienizare, renovare și înlocuire a unor elemente de construcție și decor. Întregul concept al reamenajării este nou, permițând desfășurarea mai multor activități în acest spațiu.

În curând, mai exact atunci când situația epidemiologică va permite, micii oaspeți ai lui Puck vor putea afla, între altele, informații despre constelații, citi din mica bibliotecă amplasată la intrare, socializa și bucura de proiecții.

Noul concept îi aparține designerului Călin Coroban, care a colaborat pro bono la acest proiect.

Cei mici pot vedea, aici, sâmbătă, 27 februarie, de la ora 11:00 spectacolul „Aventurile lui Paprikajancsi”/„Paprikajancsi kalandjai”,  în regia lui Vadas László, iar duminică, 28 februarie, de la ora 11:00, este difuzat în regim de live streaming spectacolul „Lupul interzis”, după un text original de Patrice Seiler, în regia lui Radu Dinulescu.

Spectacolul redă în stilul vechilor fabule, adresate în egală măsură celor mici și celor mari, povestea celor care sunt nevoiți să își părăsească locurile natale pentru o viață mai bună printre străini. Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

 

Related posts

Leave a Comment