Târgul Produs de Cluj ajunge în comuna Baciu

În perioada 08-10 iulie 2022, în localitatea clujeană Baciu, va avea loc prima ediție a Târgului Produs de Cluj.

Derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, evenimentul se va desfășura pe stadionul comunal, fiind organizat de către Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Baciu.

La Târgul Produs de Cluj de la Baciu vor fi prezenți mici întreprinzători locali care vor expune produse alimentare din carne și lapte, miere de albine, uleiuri presate la rece, siropuri și sucuri naturale, precum și preparate la grătar. Amatorii de dulciuri de casă vor fi răsfățați cu turtă dulce și ciocolată de casă iar cunoscătorii vor putea gusta și vinuri și țuică din Ardeal.

Iubitorii tradițiilor populare vor avea la dispoziție costume populare tradiționale, ii, cămăși, poale, catrințe, chimire și brâuri, precum și podoabe lucrate de mână. Cojocari pasionați vor expune obiecte de marochinărie, de la curele la cojoace sau bunde și căciuli pentru oieri, blănuri de oaie prelucrate ori comozi papuci de casă. Pentru cei mici va exista o ofertă bogată de jucării din lemn, menite a stimula mintea și imaginația, sau doar pentru distracție.

Zilnic, începând cu ora 16:00, pe scena special amenajată în acest scop vor avea loc spectacole de folclor, dar și concerte de muzică ușoară susținute de artiști consacrați și de voci în devenire. Atmosfera de bună dispoziție va fi completată de un modern parc de distracții, supus expres regulilor de veselie!

Related posts

Leave a Comment