Sute de clujeni participă la funeraliile Reginei Ana a României, la Curtea de Argeş

Câteva sute de clujeni au plecat spre Curtea de Argeş, unde vor participa la funeraliile Reginei Ana a României. Ei spun că au decis să plece spre oraşul unde se află Necropola Regală pentru că au iubit-o şi au apreciat-o pe cea care a fost Regina din exil a României.

Primii clujeni au plecat spre Curtea de Argeş încă de ieri. Ei spun că şi-au rezervat camere în pensiunile şi hotelurile din zonă de îndată ce au aflat trista veste a morţii Reginei Ana a României. Ei spun că au decis să plece în pelerinaj spre locul unde îşi va dormi somnul de veci Regina pentru că au apreciat devotamentul şi iubirea de ţară a Anei a României. La acest pelerinaj participă membri ai Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei şi ai Clubului Monarhiştilor Clujeni.

 

”Azi, privind funeraliile Reginei Ana la televizor, am avut impresia că trăiesc într-o Românie normală, într-o Românie Regală. Azi, România pare un Regat. Azi, în acest Regat român, “toţi preoţii creştini s-au regăsit sub semnul aceleaşi Cruci şi al Coroanei Regale”. Tot azi, două ţări româneşti, România şi Moldova, s-au unit pentru o zi de doliu naţional, decretat în ambele ţări de doi preşedinti. Azi, toţi românii au fost uniţi sub semnul Coroanei Române. Iar dacă azi s-au întâmplat aceste fapte, sigur mâine Monarhia este o soluţie pentru România. Monarhia uneşte, iar un Rege domneşte şi nu conduce!”, a declarat Valentin Lungu, vicepreşedinte al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei.

 

Membrii Familiei Regale a României şi cei ai Familiilor Imperiale şi Regale care vor fi reprezentate la înmormântarea Reginei Ana a României vor sosi la catedrala arhiepiscopală şi regală de la Curtea de Argeş la ora 14.30. Ceremonia religioasă va începe de la ora 15.00.

Related posts

Leave a Comment