Studenţii clujeni, instruiţi de specialiştii Google

Studenţii clujeni vor avea ocazia de a învăţa direct de la specialiştii Google, în cadrul celei de-a treia ediții a programului “Online Marketing Academy”.Evenimentul este organizat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB).

În cadrul acestui program pot participa studenții din anul III nivel licență, dar şi studenţii care s-au înscris la masterat. Cursurile se vor desfăşura în luna noiembrie şi luna decembrie.

“Pe parcursul trainingurilor, ei vor avea ocazia să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce înseamnă să lucrezi într-o agenție de publicitate”, susţin în cadrul unui comunicat reprezentanţii UBB.

Potrivit acestora, cursurile respective vor fi predate atât de cadre didactice din cadrul FSPAC, cât şi de traineri certificați Google, urmând ca participanţii care vor promova examenul să obţină certificarea din partea Google România.

Cei care doresc să se înscrie ar trebui să se grăbească să completeze formularul de înscriere până în data de 5 noiembrie, întrucât numărul de locuri este unul limitat – 150 de locuri.

Related posts

Leave a Comment