SportinCluj.ro: Baschetbalistele încep aventura din play-off

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj se va duela luni, 29 februarie, cu CS Universitatea Alba Iulia, în primul meci al seriei din play-off-ul Ligii Naționale. Echipa care se va califica va fi decisă după sistemul “cel mai bun din trei partide”, iar formația din județul Alba are avantajul terenului propriu, potrivit SportinCluj.ro.”Echipa noastră s-a calificat în play-off după ce a încheiat sezonul regulat pe locul 6, cu un bilanț de 10 victorii și 10 înfrângeri, aceasta fiind cea mai bună performanță înregistrată în ultimii opt ani. De partea cealaltă, albaiuliencele s-au clasat pe poziția a 3-a, cu un total de 14 victorii și 6 înfrângeri”, spun oficialii clubului clujean, citați de U-Cluj.ro.

“Alba Iulia pornește ca favorită, pentru că este o formație care se află la un nivel ridicat de mulți ani de zile, iar în ultimele sezoane s-a clasat mereu între primele formații ale Ligii Naționale. Prin prisma mai multor aspecte ei sunt favoriți, dar pot să spun că de mulți ani de zile nu au mai fost așa de echilibrate meciurile dintre Alba Iulia și Cluj, putem vorbi chiar despre un derby al Transilvaniei. Avem o poziție care ne permite să ne măsurăm forțele cu o echipă bună, de calitate, și ne bucură faptul că vom juca un baschet bun în play-off, indiferent de rezultatul care va fi”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

După prima partidă de luni, 29 martie, duelul se va muta la Cluj, unde joi, 3 martie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, va avea loc meciul doi al seriei. Dacă după aceste două confruntări scorul general va fi egal, duelul decisiv va fi programat pentru luni, 7 martie, la Alba Iulia.

Related posts

Leave a Comment