SportinCluj.ro: Universitatea Cluj vrea clasarea intre primele 7 echipe la volei feminin

Echipa de volei feminin a Universităţii Cluj are ca obiectiv în acest an clasarea pe locurilor 5-7, după ce anul trecut voleibalistele clujence au terminat sezonul pe locul 8 în primul eşalon. Echipa clujeană are în lot doar românce, care vor încerca să ţină pasul cu acele echipe în care evoluează şi jucătoare aduse din străinătate. Clujencele îşi păstrează optimismul, chiar şi după eşecul din deplasare din prima etapă, în care Universitatea Cluj a fost învinsă de UVT Agroland Timişoara cu scorul de 3-0, potrivit SportinCluj.ro.

Echipa de volei feminin a Universităţii Cluj încearcă în acest sezon un parcurs mai bun decât în sezonul precedent. Mult dintre echipele de prima ligă se confruntă cu probleme financiare, iar acest context ar putea fi unul favorabil pentru Universitatea Cluj, care încearcă să mizeze pe un lot omogen, după cum spune antrenoarea Luminiţa Trombiţaş.

 

Lotul echipei clujene s-a întărit cu o jucătoare de valoare certă. Ariana Pîrvu spune că se bucură de privilegiul de a evolua în faţa fanilor clujeni. Voleibalistele clujene îşi vor relua programul de pregătire de luni.

Related posts

Leave a Comment