SportinCluj.ro: Rugbyştii Universităţii Cluj au devenit mesagerii lui Moş Nicolae

Componenţii secţiei de rugby masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, au adus ieri o bucurie beneficiarilor „Complexului de servicii sociale pentru copii şi adulţi” din cadrul Centrului Comunitar Judeţean Cluj, potrivit SportinCluj.ro.

Rugbyştii echipei ”U” Prodvinalco au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj, iar bonurile primite, împreună cu donaţii în bani, au fost donate „Complexului de servicii sociale pentru copii şi adulţi” la sediul de pe strada Albert Einstein pentru a le face o bucurie de Sfântul Nicolae copiilor şi persoanelor vârstnice aflate în grija complexului, potrivit U-Cluj.ro.

 

„Ca în fiecare an împreună cu sportivii vrem să dăm înapoi şi să sprijim comunitatea locală şi oamenii cu probleme sociale printr-un gest mic. Sportivii noştri au donat sânge, iar cei care nu au donat sânge au dat o sumă de bani, iar bonurile şi banii le-am donat Centrului de copii cu dizablităţi de pe strada Einstein, o tradiţie pe care o păstrăm de câţiva ani. Nu o facem pentru imagine ci vrem să mulţumim Celui de Sus pentru ceea ce ne oferă. Vrem ca acest gest de caritate să-l facem în fiecare an pentru cei care au nevoi sociale. Ne bucurăm că am reuşit să aducem zâmbetul pe buze copiilor şi adulţilor cu boli, care s-au bucurat să ne revadă şi să fim alături de ei. A fost pentru prima dată când am dus şi jucătorii străini şi au fost impresionaţi să fie alături de oamenii care chiar au probleme şi duc o viaţă grea”, a declarat Bogdan Cantor, managerul echipei universitare.

Related posts

Leave a Comment