SportinCluj.ro: Provizorat total la CFR Cluj

Starea de provizorat de la CFR Cluj, creată demiterea antrenorului Antonio Conceicao, este subliniată de o declaraţie a antrenorului interimar al echipei, Alin Minteuan. Acesta a comentat, înaintea partidei cu CSMS Iaşi, situaţia creată prin înlocuirea lui Mario Camora din funcţia de căpitan al echipei. Antrenorul interimar a precizat că echipa are un căpitan temporar, Ciprian Deac, potrivit SportinCluj.ro.

„Avem un nou căpitan temporar, Ciprian Deac, până se vor lămuri lucrurile. Când se iau decizii de genul acesta, oarecum negative, fiecare e afectat. Am stat de vorbă cu el, dar până la urmă e o bucată acolo de ceva pe braţ. Camora oricum e căpitan, indiferent dacă are banderola pe mână sau nu”, a spus Alin Minteuan. Declaraţia sa vine în contextul în care antrenorul Dan Petrescu este aşteptat zilele următoare la Cluj, pentru a prelua din nou conducerea tehnică a echipei clujene.

 

Alin Minteuan a antrenat până acum CFR Cluj în 18 partide din sezonul 2010 – 2011. A obţinut 5 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri, iar golaverajul echipei din perioada sa a fost de 24-24. A condus echipa şi într-un meci de Liga Campionilor, 1-1 cu AS Roma.

Related posts

Leave a Comment