SportinCluj.ro: Peste 500 de sportivi concurează la Campionatul Naţional de Judo de la Cluj LIVE STREAM

Peste 500 de sportivi din întreaga ţară concurează la Campionatul Naţional de Judo. Competiţia a început în această dimineaţă în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj. Redacţia noastră transmite aspecte în direct al acestei competiţii, potrivit SportinCluj.ro.

Competiţia este desfăşurată pe trei tatami simultan. La masculin, azi, se înfruntă concurenţii la categoriile +100 kg, 100 kg, 90 kg, 81 kg şi 73 kg. La feminin, concurează sportivele înscrise la categoriile +78 kg, 78 kg, 70 kg, 63 kg şi 57 kg.

 

Mâine, sunt programate competiţiile pentru categoriile masculin 60 kg, 66 kg şi open, iar la feminin categoriile 48 kg, 52 kg şi open. Potrivit antrenorului lotului olimpic al României la judo, Florin Bercean, scopul acestei competiţii este identificarea sportivilor capabili să participe la reconstrucţia loturilor României, mai ales în perspectiva Olimpiadei de la Tokyo. Această olimpiadă are drept motto Judo-ul se întoarce acasă, în condiţiile în care acest sport a primit statut olimpic la precedenta olimpiadă din capitala Japoniei.

 

Related posts

Leave a Comment