SportinCluj.ro: Pârtia de schi din Feleacu, redeschisă de azi

Pârtia Teleschi Feleacu îşi deschide porţile pentru iubitorii de schi şi snowboard. Pârtia este deschisă în fiecare zi a săptămânii până la ora 22:00. De marţi până joi, pârtia se deschide la ora 16:00, în zilele de weekend este disponibilă încă de dimineaţa de la 10:00, iar vinerea de la ora 14:00, potrivit SportinCluj.ro.

 

 

Pentru că săptămâna începe cu o zi în care pârtia este pregătită după aglomeraţia din weekend, aşa încât lunea se deschide doar la 18:00.

 

Preţurile din acest sezon sunt de 5 lei pentru fiecare urcare şi există reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei – 10 urcări, 65 de lei – 15 urcări, 80 de lei – 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis şi oferă iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi şi snowboard la preţul de 40 de lei/zi.

 

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă viabilă în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing, să se caţere pe peretele de escaladă sau să încerce tirul cu arcul. Nici cei mici nu au fost uitaţi: acestia se pot distra în rotondo sau se pot juca în spaţiul special amenajat din cadrul parcului de distracţii.

 

La Pensiunea Teleschi, clujenii pot servi masa şi se pot încălzi cu un vin fiert la barul pensiunii. Pârtia de începători este amenajată deja de miercuri şi îşi aşteaptă în continuare “elevii”. O urcare cu”baby-lift”-ul costă 2 lei.

 

SnowPark-ul este încă în curs de amenajare şi va fi redeschis în cursul săptămânii viitoare. Accesul în cadrul SnowPark-ului este permis doar cu cască de protecţie şi protecţie de spate.

 

Related posts

Leave a Comment