SportinCluj.ro: Înfrângere pentru U-BT în meciul cu BC Mureş

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a pierdut ultimul joc disputat în 2016, în compania BC Mureş. Meciul a debutat entuziasmant de ambele părţi, iar primele şapte-opt reuşite la ambele coşuri au fost demne de generic.

 

Cele două echipe au mers cap la cap până la jumătatea primei reprize, moment în care mureşenii au început o adevărată ploaie de aruncări de la distanţă. O serie de trei reuşite consecutiv a fost elementul care a părut că rupe jocul.

 

”Un time-out cerut de Mihai Silvăşan a pus lucrurile la punct, cel puţin în defensivă, care a produs câteva mingi pentru contraatac, tâindu-se astfel deficitul la zero, de la -13 cât arăta tabela în minutul 16 (scor 29-42).

 

La revenirea de la cabine, avalanşa de treiţe a mureşenilor a continuat şi, în ciuda unor reveniri de scurtă durată ale echipei noastre, oaspeţii au condus jocul.

 

Defensiva noastră a cedat în numeroase rânduri, frustrarea crescând treptat până la final, lucru ce a afectat precizia la finalizare. Dintre titularii echipei noastre, doar Torok a avut 50% procentaj la aruncările din acţiune, toţi ceilalţi oscilând între 33% (Dykes) şi 46% (Adamovic).

 

Mureşul câştigă meritat ultimul meci din acest an, fiind prima echipă ce ne administrează peste 100 de puncte în Liga Naţională”, scrie U-BT.ro.

 

”În primul rând, felicit echipa Mureşului, o victorie absolut meritată pentru ei, au venit mai hotărâţi şi mai motivaţi să câştige acest meci. Din păcate, apărarea noastră nu a funcţionat, vom vedea ce şi unde am greşit şi nu prea poţi câştiga când iei atâtea puncte. La pauză, părea că e un meci de All Star Game după scor, dar nu aşa ceva ne dorim. Vom gândi la rece şi vom merge mai departe, nu am pierdut absolut nimic. Îmi asum acest eşec, nu am reuşit să motivez echipa aşa cum trebuia pentru acest meci!
Îmi pare rău că nu am reuşit să facem o bucurie fanilor, nu am reuşit să ne facem nici nouă o bucurie înainte de Crăciun, să începem această minivacanţă cu zâmbetul pe buze… Aşa este baschetul, este un mic pas înapoi, din care sper să învăţăm şi să mergem mai departe mult mai puternici. Ne aşteaptă o lună ianuarie şi una februarie foarte grele, cu multe meciuri”, a spus antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvăşan.

 

U-Banca Transilvania – BC Mureş 89-104 (23-29, 30-24, 16-29, 20-22)

Related posts

Leave a Comment