SportinCluj.ro: Ce reguli de siguranţă trebuie respectate în timpul Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică

Clujul găzduieşte în această săptămână Campionatele Europene de Gimnastică Artistică. La competiţie s-au înscris 274 de sportivi din 37 de ţări. Federaţia Română de Gimnastică a anunţat regulile de securitate care vor fi în vigoare pe durata competiţiei, potrivit SportinCluj.ro.

 

 

”Pentru a aisgura un flux normal, organizatorii au rugămintea ca spectatorii să se prezinte la Sala Polivalentă din timp – accesul pentru public este deschis cu două ore înainte de desfăşurarea competiţiei în sală – şi să se supună controlului agenţilor de la acces la fiecare intrare în spaţiul Sălii Polivalente.

 

Pentru siguranţa tuturor participanţilor la eveniment, este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente şi corpuri dure (sticle, PETuri, beţe), substanţe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag).

Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen sau care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

 

În perioada 17 – 23 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă, precum şi parcarea Salii Polivalenta.

De asemnea, vă rugăm să nu folosiţi blitz-ul aparatelor foto în sală”, spun organizatorii competiţiei de la Cluj.

Related posts

Leave a Comment