SportinCluj: O companie clujeană de IT va sponsoriza CFR Cluj

Campioana en-titre a României, CFR Cluj, a reușit să atragă un nou sponsor. Este vorba de o companie de IT din Cluj, care, de altfel, este prima societate producătoare de software din România listată la Bursa de Valori București, potrivit SportinCluj.ro.

Noul sponsor este compania Life is Hard, care va sponsoriza cele 14 grupe de copii și de juniori ale echipei clujene.

„Angajamentul Life is Hard față de dezvoltarea comunității locale din Cluj-Napoca intră într-o nouă etapă odată cu susținerea Centrului de Copii și Juniori CFR Cluj, un club ale cărui performanțe din ultimii ani reprezintă o sursă de mândrie și inspirație. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea durabilă și sustenabilă a sportului clujean și suntem încântați să putem oferi susținere noilor generații de sportivi”, declară Erik Barna, Fondator Life is Hard | Work Soft.

„Academia reprezintă un element esențial pentru dezvoltarea pe termen lung a CFR Cluj, dar și a sportului local, în general. Suntem bucuroși să primim alături de noi un business clujean de succes, care împărtășește o viziune de dezvoltare pe termen lung. Susținerea Life is Hard ne va oferi resursele necesare pentru a îmbunătăți și mai mult condițiile de pregătire oferite tinerilor sportivi care sunt legitimați la academia noastră”, declară Marius Bilașco, manager sportiv al CFR Cluj.

Related posts

Leave a Comment