SportinCluj: Marius Șumudică îl atacă pe Dan Petrescu

Fostul antrenor al CFR Cluj, Marius Șumudică, lansează noi săgeți spre actualul tehnician al echipei campioane, Dan Petrescu. Marius Șumudică l-a criticat pe actualul antrenor în cadrul unei emisiuni găzduite de DigiSport.

„Am avut și ghinion cu îmbolnăvirile la Rizespor. A venit apoi experiența de la CFR Cluj, unde cred că a fost o experiență reușită, dacă mă refer la campionatul intern, cu șapte meciuri consecutive cu victorii, eu pun și meciul cu Steaua (n.r. -FCSB), pregătit în garaj. Pe plan extern am întâlnit două echipe puternice, mă refer la Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad. Echipa a mers în Conference League, unde consideră că CFR a avut o grupă accesibilă și că putea să se califice.

Nu vreau să se speculeze și să se scoată din context, oricum se va face asta…Nu știu pe ce loc e Jablonec sau Randers și mai era AZ Alkmaar, care chiar dacă își vânduse jucătorii, are o academie bună și e peste CFR, dar restul adversarelor nu. Cu siguranță creșteam, eu simțeam că vom câștiga campionatul ușor, aveam statisticile de partea mea.

E adevărat că primeam mai multe goluri, ceea ce nu se întâmpla cu Petrescu. Dar lumea venea la stadion, ne aplauda. După care a venit Petrescu, pe care îl respect, dar care m-a deranjat când a spus că echipa a fost nepregătită și că transferurile nu au fost bine făcute. Cu acea echipă nepregătită și cu jucătorii transferați de mine, CFR a ajuns la o distanță mare de FCSB”, a declarat Marius Șumudică, potrivit SportinCluj.ro.

Related posts

Leave a Comment