SportinCluj: CFR Cluj pare sa renunte la ideea de a lupta pentru Cupa Romaniei

CFR Cluj va juca în această seară, de la ora 19.45, în returul semifinalelor Cupei României. Meciul va avea loc la Giurgiu, după ce, în tur, Astra s-a impus cu 1-3 în Gruia, potrivit SportinCluj.ro.

Informaţiile publicate de presa sportivă din Bucureşti arată că Dan Petrescu îi va menaja pe titularii echipei, pentru a-i avea apţi de joc în campionat, acolo unde echipa clujeană este favorită la câştigarea unui nou titlu de campioană. Aceste informaţii sunt confirmate de declaraţiile lui Dan Petrescu, după meciul tur, în care a afirmat că CFR Cluj păstrează doar 10 la sută şanse să se califice în finala Cupei.

 

Pentru a rămâne în cărţi pentru calificare, CFR Cluj ar trebui să marcheze minim trei goluri în deplasarea de la Giurgiu, iar acest lucru s-a întâmplat extrem de rar în ultimii ani. Şi în meciul tur din semifinala Cupei României, Dan Petrescu a folosit cu precădere rezervele CFR Cluj. Pe de altă parte, această înfruntare poate reprezenta o oportunitate pentru rezervele CFR Cluj de a demonstra că se ridică la valoarea titularilor.

Related posts

Leave a Comment