SportinCluj: Ce spune Dan Petrescu despre decimarea lotului CFR Cluj

CFR Cluj a ajuns într-un moment critic. Cu lotul decimat de îmbolnăviri, accidentări și transferuri neinspirate, echipa clujeană a suferit o nouă înfrângere în fața AS Roma și încearcă să recâștige terenul pierdut în Liga I. De asemenea, trebuie să facă față unei confruntă cu Poli Iași, în Cupa României. Dan Petrescu crede că CFR Cluj a pierdut fără drept apel meciul cu AS Roma, potrivit SportinCluj.ro.

„E diferență de valoare, s-a văzut. Ne-am bătut singuri. Primul gol l-am dat noi, iar dacă ăla e penalty… Ce dracu’ să mai zici?! Și Mkhitaryan a recunoscut că n-a fost, a venit și mi-a spus la bancă. Din păcate, ne-am retras prea mult. Ei n-au avut multe ocazii să spui că scorul e ceea ce trebuie.

Avem probleme foarte mari. Voiam să fac și eu 5 schimbări, am făcut doar 3, pentru că nu mai aveam jucători. Aș mai fi vrut fotbaliști noi. Ca atitudine, nu le pot reproșa nimic băieților, doar că ne-am dat gol singuri. Nu i-am văzut niciodată așa supărați, mi-era frică să nu luăm vreun roșu după penalty-ul ăla.

Din păcate, Young Boys a câștigat, iar noi trebuie să batem ambele meciuri și elvețienii să nu bată la Roma, deși cred că îi vor pune probleme.

Ciobotariu e tânăr. A jucat deja destule meciuri. Manea revenea după accidentare. Când s-a întors, am fost foarte supărat, pentru că a venit accidentat. Cei de la națională trebuiau să ne anunțe înainte, nu au făcut-o. Azi, Manea și-a făcut treaba bine. Avem o soluție în el pentru postul de fundaș central, dacă Vinicius nu-și va reveni în timp util”, a declarat Dan Petrescu.

Related posts

Leave a Comment