SportinCluj: Ce spune Alex Pașcanu despre transferul la CFR Cluj

Alex Pașcanu este unul dintre fotbaliștii bine cotați ai Naționalei de tineret. După Campionatul European de Tineret din vara anului trecut, s-a transferat la CFR Cluj, însă nu a reușit să se impună în prima echipă. Acum, evoluează sub formă de împrumut la FC Voluntari, potrivit SportinCluj.ro

„A fost un an foarte bun, cu multe lucruri care s-au întâmplat. Nu a fost o tranziţie uşoară, dar am învăţat foarte multe. Chiar şi în a doua parte a sezonului în care nu a am jucat cât aş fi dorit, am învăţat multe chestii care sper să mă ajute în cariera mea. Tranziţia asta a fost mai dificilă. Au fost şi nişte condiţii la CFR care nu… Au fost câteva chestii diferite faţă de Anglia. Primele jocuri de la CFR au fost dificile, dar am venit să prind mai multă experienţă în Liga I.

Sunt câteva chestii foarte diferite în compraţie cu Anglia, dar fotbalul e tot fotbal şi ar trebui să fac faţă. Au fost câteva chestii care nu au fost cum ar trebui şi din partea mea şi sper să putem regla chestiile astea”, a declarat Alex Paşcanu pentru Telekom Sport.

Related posts

Leave a Comment