“Spiridușul cel voinic” pe scena teatrului Puck VEZI ce alte spectacole se joacă în acest weekend

„Spiridușul voinic”, un spectacol despre curaj, responsabilitate și prietenie, este programat la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca pentru duminică, 24 octombrie 2021, de la orele 10:00 și 12:30, și marți, 26 octombrie 2021, de la ora 18:00.

Totodată, sâmbătă, 23 octombrie 2021, de la 11:00, va fi prezentat spectacolul „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna”.

Săptămâna a început cu spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, în regia Angelicăi Pamfilie, prezentat marți, 19 octombrie, la sediul instituției, în limba română. Miercuri, teatrul clujean a găzduit o reprezentație a spectacolului „Csipike”/„Cipi, piticul uriaș”, în regia Ibolyiei Varga.

Joi, 21 octombrie, sala instituției a găzduit spectacolul „Mátyás király rózsát nyitó ostornyele”/„Biciul lui Matia Corvin”, conceput și prezentat de actorul Kötő Áron. În aceeași zi, de la ora 18, artiștii Teatrului „Puck” prezintă spectacolul „Cartea cu Apolodor, după Gellu Naum, în regia Monei Marian, la Căminul Cultural din Jidvei, județul Alba.

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, de la ora 11:00, este programat la sediul Teatrului „Puck” spectacolul „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna”, în regia Laurei Pünkösti.
În centrul atenției se află doi copii: Palkó și Panna. Palkó este un băiețel blond, cu părul zburlit, iar Panna este o floare născută din stele. Pe parcursul spectacolului – dedicat micuților cu vârsta de grădiniță – cei doi copii poartă pe aripile vântului fantezia spectatorilor. Ei vor demonstra că poveștile cu prinți și prințese nu și-au pierdut magia.
În distribuție: Patka Ildikó, Bondar Tibor și Kötő Áron. Regia este semnată de Pünkösti Laura, asistent regie este Giriti Réka, scenariul original (după povești scrise de Patka Ildikó) este realizat de Szakács Kincső, scenografia de Elena Ilaș, iar muzica de Kötő Áron.
Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

De asemenea, duminică, 24 octombrie 2021, de la orele 10:00 și 12:30, cei mici sunt așteptați alături de familie la spectacolul „Spiridușul voinic”, în regia Andreei Bolovan.
„Spiridușul voinic” este un spectacol despre curaj, responsabilitate și prietenie care își propune să îi convingă pe copii de faptul că poți să fii curajos și puternic chiar dacă ești mic.
Distribuția: Ion Iurcu, Iulian Lungu si Andreea Bolovan. Figurația este asigurată de Cosmin Cîrlea.
„Am ales această poveste datorită faptului că include animale fantastice si spiriduși, personaje pe care le întâlnim destul de rar în spectacolele de teatru de păpuși de la noi din tară”, explică Andreea Bolovan.
Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, la final de săptămână, costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

Spectacolele anunțate pentru zilele de marți și miercuri, de la ora 18:00, vor avea bilete la prețul unic de 10 lei.

Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face și online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Mai multe detalii, pe http://teatrulpuck.ro/termenii-si-conditiile-pentru…/….

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru pentru cei care prezintă certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID-19, care atestă una din următoarele situații:
– sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 (au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)
– au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

Obligaţia de a prezenta certificatul verde se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.

Evenimentele se vor desfășura cu participarea a maximum 50 de persoane.

Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.

Spectatorii sunt rugați să respecte în continuare TOATE condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție.

De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30 de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii.

Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. De asemenea, va fi interzisă intrarea persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii.

Spectatorii își vor dezinfecta mâinile la intrare. Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis.

Related posts

Leave a Comment