Spectacolul artistic de încheiere a anului educațional la Tudor Jarda

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca are plăcerea de a invita publicul la spectacolul artistic de încheiere a anului educațional 2023-2024.

Evenimentul, intitulat sugestiv „Vom reveni”, va avea loc joi, 20 Iunie 2024, începând cu ora 18:00, în sala de spectacole „Tudor Jarda”.

Conceptul artistic al acestui spectacol se bazează pe interactivitate și performanță, reunind cursanți talentați de la secțiile de muzică, arte vizuale, artă dramatică și coregrafie. Evenimentul promite momente artistice de neuitat, printre care și o reprezentație susținută de Ansamblul Folcloric „Codrișorul” din Bonțida. În cadrul spectacolului, vor acompania Olga Bordaș (pian) și Orchestra „Rapsozii Ardealului”.

În cadrul spectacolului va avea loc și festivitatea de decernare a premiilor Concursului Național Anual de Pictură și Grafică „FOCUS” cu tema „UTOPIA 2024”. În plus, vizitatorii vor putea admira o expoziție de costume populare și obiecte de țesut, precum și o expoziție de decorațiuni interioare.

Invitații, Dana Liliana Ciucă și Mădălin Băban, vor susține mini recitaluri care vor adăuga un plus de eleganță și rafinament acestui eveniment deosebit.

Intrarea la eveniment este liberă.

Related posts

Leave a Comment