Skoda a scos pe stradă rivalul Loganului


Noi imagini cu modelul low-cost pe care constructorul ceh îl pregăteşte au fost publicate. Skoda Rapid a fost testată în Pune, India, potrivit money.ro.Sub numele de cod SK251, sedanul low-cost ar putea ieşi pe piaţă în martie 2012. Cel mai probabil, Modelul va purta numele de Rapid în India şi Felicia în Europa şi pe restul pieţelor mondiale.
Skoda Rapid va fi disponibilă şi în versiuni premium, dar şi în variante spartane pentru a putea concura cu cele mai ieftine modele de pe piaţă cum ar fi Dacia Logan.
Cu toate că oficialii Skoda au anunţat o adevărată “revoluţie emoţională” în ceea ce priveşte designul, Rapid împrumută elemente de la noul Vento şi nicidecum de la conceptul Vision D prezentat la Salonul Auto d la Geneva de anul acesta.
Rapid ar putea fi construit pe platforma Fabia, costurile de producţie fiind mult mai mici decât la Volkswagen Polo Sedan pregătit de grupul german, scrie presa din India. Skoda Rapid va fi vândută, cel mai probabil, mai întâi în India, dar după aceea va fi comercializată pe toate pieţele. Cu toate că unii specialişti văd în Rapid un înlocuitor al modelului Octavia, nu toată lumea este de acord cu acelaşi lucru, mai ales având în vedere planurile ambiţioase ale constructorului ceh.
După o creştere dinamică, în ultimii 20 de ani, şi cele mai bune rezultate de vânzări înregistrate în 2010, producătorul auto din Cehia şi-a impus noi obiective, printre care şi ambiţia de a ajunge la un volum de vânzări de cel puţin două ori mai mare, până în 2018.
Skoda Rapid ar putea debuta la Salonul Auto de la Frankfurt ce va avea loc în toamna acestui an.

Skoda Mini

Modelul care va fi mai mic decât Fabia, va fi comercializat în special pe pieţele emergente. Şeful direcţiei de vânzări şi marketing Skoda, Thomas Kuehl, a declarat că modelul de dimensiuni mai mici decât Fabia va fi lansat mai întâi in India. Cel mai probabil, producţia va începe în 2013.

Related posts

Leave a Comment