Serie de evenimente folclorice, prezentate de elevii Școlii de Arte

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează în zilele de 16, 17 și 18 mai 2023, o serie de evenimente puse în scenă de clasele de canto muzică populară ale școlii.

Astfel, marți, 16 mai 2023, începând cu ora 18:00, în Sala de Spectacole ,,Tudor Jarda”, va fi pusă în scenă Producția Clasei de Canto Muzică Populară, coordonată de experta Adina Hada. Iubitorii de folclor vor putea asculta melodiile pregătite intens în decursul orelor de studiu din acest an.

De asemenea, tot în Sala ,,Tudor Jarda”, miercuri, 17 mai 2023, de la ora 17:00, va fi prezentată Producția Clasei de Canto Muzică Populară pregătită de experta Mihaela Grec Szenasi.

Seria evenimentelor dedicate folclorului se încheie cu Producția Clasei coordonată de expertul Ioan Dordoi, joi, 18 mai 2023, de la ora 17:00. Melodii din repertoriul interpreților transilvăneni și nu numai vor putea fi ascultate de către cei care aleg să participe la acest regal folcloric pregătit cu multă dedicare și studiu de cursanții îndrumați de dl. Ioan Dordoi.

Ansamblul Folcloric ,,Vatră de dor” al Școlii de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca, coordonat și pregătit de către coregraful Viorel Dragomir, va susține în cadrul evenimentului un moment artistic de jocuri populare.

Related posts

Leave a Comment