Senatorul Şerban Rădulescu: “Economia a început procesul de redresare”.


Şerban Rădulescu, senator de Cluj, într-un comunicat de presă dat publicităţii astăzi, îşi reafirmă susţinerea pentru Emil Boc. Argumentele folosite de acesta sunt de natură economică, dar şi elemente specifice unui lider cum ar fi capacitatea de transmitere a mesajelor către populaţie.

“Emil Boc a preluat conducerea guvernului într-un moment extrem de delicat, greu pentru ţară. A avut şi are un plan pentru relansarea economică a României. A îmbunătăţit proiectul pe parcurs, a acceptat idei care mergeau în sensul pe care şi l-a asumat. Conduce un guvern care şi-a atras nemulţumitri din partea multora, manifestate uneori elegant, alteori cu violenţă sau mitocănie.”, a declarat Şerban Rădulescu.

Totodată senatorul a mai punctat că: “Un lucru este sigur, pentru că a fost dezvăluit de organisme internaţionale bine informate, economia României a început procesul de redresare, vizibil deocamdată în cifre, dar cu speranţe îndreptăţite de reflectare în nivelul de trai al populaţiei. Este rezultatul activităţii acestui guvern, care îl are în frunte pe Emil Boc. În acest moment, va fi mai credibil un alt premier!? Nu cred. Iar la Oradea, cu ocazia Congresului UDMR, Emil Boc a dovedit că a redevenit acel bun comunicator care a fost până nu demult. Comparaţia cu Ponta sau Antonescu i-a fost, evident, favorabilă.”

Related posts

Leave a Comment