Semifinală à la Cluj pentru titlul de Pilot în CNR 2011


În acest weekend Clujul a găzduit a treia şi ultima semifinală a Rompetrol Racing Challenge 2010.
Pe parcursul câtorva zile 10 finalişti dintre cei 262 de concurenţi înscrişi în această etapă s-au întrecut în teste asemănătoare celor efectuate de piloţii din campionatele internaţionale şi probe de concurs, miza lor fiind titlul de pilot în Campionatul Naţional de Raliuri 2011.Sâmbătă, pe platoul de la Sala Sporturilor, cei 10 au dat totul în speranţa calificării în Finala care va avea loc la Bucureşti peste două săptămâni, unde ocupanţii poziţiilor de pe podiumul de la Cluj îi vor înfrunta pe câştigătorii etapelor de la Constanţa şi de la Timişoara.
Regulile au fost simple: concursul s-a desfăşurat pe un traseu de aproximativ 400 m, fiind luaţi în considerare timpii cei mai buni obţinuţi de fiecare concurent în două din cele trei manşe.
“Căutăm un om, care pe lângă talent, trebuie să aibă calităţile care îl pot face un oponent pe măsura actualilor piloţi din CNR: voinţă, capacitate de concentrare, spirit autodidact, autocontrol şi putere de a merge mai departe” spunea Bogan Marişca, membru al Napoca Rally Academy şi partener al Rompetrol Racing Challenge.
Pe lângă concurs, semifinala de la Cluj a inclus demonstraţii ale piloţilor Bogdan Marişca şi Dany Ungur, ai căror copiloţi au fost spectatori aleşi din publicul prezent în urma unei trageri la sorţi.
Formaţia Pasager, Anna Lesko şi Dragoş Moştenescu playing Elton John au încântat spectatorii pe aceeaşi scenă pe care au fost premiaţi câştigătorii: Ovidiu Almaşa din Timişoara, Raul Badiu şi Cristian Rus, ambii din Sibiu.

Related posts

Leave a Comment