Șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, condamnat la cinci ani de închisoare

Șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, pentru trafic de influență. Sentința pronunțată de judecătorii clujeni nu este definitivă.

Avram Gal a anunțat că se retrage din toate funcțiile publice. El era pregătit de PSD pentru a fi candidatul acestui partid la Primăria Câmpia Turzii.

Avram Gal, pe vremea când era consilier parlamentar, i-a promis unui om de afaceri că va influența o companie de stat să cumpere echipamente de protecție anti-COVID19 de la firma persoanei respective. Drept urmare, el a primit șpagă în valoare de 440.940 de lei. Pentru această sumă, procurorii au instituit sechestru asiguratoriu asupra averii lui Avram Gal, iar judecătorii au dispus menținerea sechestrului.

Avram Gal a candidat, în repetate rânduri, fără succes, la Primăria Câmpia Turzii și la alegerile parlamentare. El a fost, însă, ales consilier local.

Cariera sa politică este un adevărat model de traseim politic, pe ruta PSDR – PSD – PPCD – PLD – PDL – FD – PNL – PC – ALDE – PSD. El a devenit un influencer în mediul on-line după ce s-a lăudat că a vândut un burger cu foiță de aur pentru 6.400 de euro. Avram Gal este membru al comunității neoprotestante din Câmpia Turzii și a avut numeroase afaceri, inclusiv defuncta Alpha TV Cluj.

Related posts

Leave a Comment