Sediul Serviciului Permise și Înmatriculări Cluj s-a mutat în Someșeni

Sediul Serviciului de Permise și Înmatriculări Cluj s-a mutat în cartierul Someșeni din municipiul Cluj-Napoca, în clădirea Biroului Vamal de Interior, strada Traian Viua nr. 157.

Acesta va funcționa în noua locație începând din data de 16 noiembrie 2020.

„Prin mutarea Serviciului de Permise și Înmatriculări la noul sediu, cetățenii Clujului economisesc timp, bani, iar un cartier rezidențial din Cluj-Napoca scapă de poluare, de un trafic infernal” a explicat primarul Emil Boc, care a vorbit și despre investiția primăriei în această lucrare, mai exact 90.000 de euro pentru amenajarea parcării cu aproximativ 100 de locuri, amenajarea trotuarului și a stației CTP.

„Sunt foarte multe avantaje ale acestei locații față de vechiul amplasament de pe strada Albac. Vorbim despre o parcare pentru cetățenii care se adresează acestui serviciu, care sunt între 700 și 800 pe zi, parcarea este adiacentă acestei locații și numără peste 100 de locuri. Vorbim de un spațiu dublu față de ceea ce avem la vechea locație, care permite desfășurarea în condiții normale, optime pentru anul în care ne aflăm”, a declarat prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

Ca și suprafață, spațiul noului sediu este dublu față de vechea locație. În incinta clădirii a fost deschis și un birou al Primăriei Cluj-Napoca pentru plata taxelor necesare la înmatriculări, radierilor auto etc, astfel încât toate operațiunile legale obligatorii sa poată fi derulate pe loc.

Cetățenii se pot deplasa cu mijloacele de transport în comun, mai exact cu liniile 5 și 8, dar și cu liinile Metropolitane care circulă pe ruta Cluj-Napoca – Apahida.

Related posts

Leave a Comment