Secretul Simbolului pierdut după Codul lui da Vinci


Cel mai recent roman al autorului american Dan Brown- “Simbolul pierdut” (“The Lost Symbol”)- este aşteptat să doboare toate recordurile de publicare în Marea Britanie. Cartea este o continuare a romanului “Codul lui da Vinci” şi va fi pusă spre vânzare săptămâna viitoare, eveniment pentru care au fost pregătite forţe de securitate fără precedent, anunţă The Telegraph.Peste 6,5 milioane de exemplare ale romanului au fost tipăarite şi aşteaptă să fie puse la vânzare pe 15 septembrie 2009. Este cel mai mare număr de copii pregătit pentru primul set de publicare din istoria editurii Random House. O versiune electronică a romanului, realizată de Dan Brown în cinci ani, va fi lansată în aceeaşi zi cu cartea tiparită.

“Simbolul pierdut” este a treia carte care îl readuce în prim-plan pe Robert Langdon, profesor la Harvard, care porneşte în rezolvarea unui nou mister. Experţii susţin că acesta este cel mai căutat roman, dupa ultima carte Harry Potter. Romanul se va concentra de aceasta dată asupra francmasoneriei.

Au fost luate măsuri extraordinare de securitate pentru a păstra conţinutul cărţii departe de ochii publicului, singurul detaliu pe care editorii l-au transmis fiind faptul că acţiunea are loc în Washington, de-a lungul a 12 ore.
Începand cu ianuarie-februarie 2010 cartea va putea fi găsită şi in librăriile din România , anunţă editura RAO, cea care a publicat şi Codul lui da Vinci, roman vândut în 450.000 de exemplare.

Related posts

Leave a Comment