Robbie Williams şi Sam Smith vor concerta în România – Află unde și când

Artiştii Robbie Williams şi Sam Smith vor concerta în zilele de 3 şi 4 iunie 2023 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul evenimentului „Summer in the City”, iar abonamentele vor fi disponibile începând de vineri.

Pe scenă vor mai urca Editors, LP, Calum Scott și Abby Roberts. Abonamentele de două zile sunt disponibile de vineri, de la ora 14,00, pe summercity.ro şi iaBilet.ro cu preţuri early bird pentru o perioadă limitată. Nu vor exista bilete pentru o zi.

Robbie Williams revine la Bucureşti după show-ul sold out din aceeaşi locaţie din 2015, hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You”, precum şi multe altele urmând să fie cântate din nou în Piaţa Constituţiei într-un concert „full length”.

Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la Bucureşti, pe scena din Piaţa Constituţiei urmând să răsune ” I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger”.

Related posts

Leave a Comment