RL: Jurnalist român, rănit în urma atentatelor de la Paris

Un jurnalist român care lucrează la France 24 se află printre victimele atacurilor de vineri seară de la Paris, el fiind internat în stare gravă, anunță, pe Facebook, apropiați ai acestuia, citați de RomaniaLibera.ro.”Andrei Marian Mihai este un jurnalist român care lucrează la France 24. Acum el se află în comă indusă în urma atentatelor de la Paris. Să ne rugăm pentru viața sa!”, scrie, pe Facebook, o prietenă a jurnalistului, citată de Mediafax.

Un alt cunoscut al românului scrie: “TEROARE la Paris… Mai multe atentate au zguduit capitala Franței în această seara. Doua explozii s-au auzit lângă Stade de France, chiar în timpul meciului de fotbal Franța – Germania. Se vorbește de zeci de morți și răniți… S-a declarat stare de urgență și granițele Franței au fost închise. Printre răniți se află și un ziarist de origine română de la France 24, Andrei Marian Mihai. La Londra, pasarela de deasupra stadionului Wembley a fost colorată în roșu, alb, albastru în semn de solidaritate cu poporul francez. Dumnezeu să vegheze asupra celor răniți!”.

Potrivit informațiilor de pe pagina sa de Facebook, Andrei Marian Mihai are 30 de ani, locuiește la Paris și este jurnalist la France 24 din luna februarie a acestui an.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) nu a comunicat, până la ora transmiterii acestei știri, dacă printre victimele de la Paris se află și români.

MAE a transmis că Ambasada României la Paris a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile pe lângă autorităţile franceze pentru a obţine informaţii suplimentare legate de atacurile din capitala Franţei şi pentru a verifica dacă printre victime se află cetăţeni români.

Related posts

Leave a Comment