RL: Dragnea – PSD ar putea da un premier-femeie

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că partidul lui ar putea oferi, în patru-cinci ani, un premier femeie. Dragnea a susţinut că, în acel moment, România ar avea “un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat”, adăugând: “Nu că Victor nu este un băiat frumos și tânăr”, scrie RomaniaLibera.ro.Liviu Dragnea a făcut aceste consideraţii, vineri seară, la Școala de vară a femeilor social-democrate, transmite Mediafax.

Dragnea a mai remarcat că femeile au fost credincioase PSD mai mult decât unii bărbați.

“Dacă PSD este un partid mare, asta se datorează, cred eu, în bună măsură, dacă nu în primă măsură, se datorează femeilor din PSD. Femeile din PSD i-au fost credincioase acestui partid poate mai mult decât unii bărbați. Unora nu prea le-a ieșit, au fost bărbați în PSD – care nu mai sunt în partid – care nu au fost așa credincioși acestui partid cum au fost, sunt și vor fi mereu femeile din PSD și pentru asta tot partidul, în frunte cu mine și cu ceilalți colegi bărbați, vă suntem recunoscători și vă mulțumim că în continuare ne mai răbdați”, a spus Dragnea.

O recunoaştere a meritelor femeilor sunt funcţiile deja atribuite acestora.

“Avem o colegă care este comisar european, avem colege în Guvern, avem colege în Parlament, avem colege în administrația locală, dar nu avem, de exemplu, nu am avut până acum curajul să ne propunem ca, în 4-5 ani, PSD să dea un premier femeie acestei țări. Am putea avea pentru prima dată în România un prim-ministru frumos și căsătorit cu un bărbat. Nu că Victor nu este un băiat frumos și tânăr. Dar cred că am putea să ne punem ca obiectiv acest lucru. Eu cred că în 4-5 ani România ar putea fi pregătită să aibă un Guvern condus de o femeie, cu toate avantajele care derivă din acest lucru”, a susţinut Liviu Dragnea.

Related posts

Leave a Comment