RL: Zeci de persoane, evacuate dintr-un mall din Cluj-Napoca, din cauza unei alarme false cu bombă

Zeci de persoane au fost evacuate, marţi, centurl comercial Vivo, după ce un bărbat a anunţat la autorităţile că într-o zonă a mall-ului ar fi amplasată o bombă, informează News.ro.

 

Mai multe zeci de persoane au fost evacuate, marţi, din centrul comercial Vivo, aflat la ieşirea din municipiul Cluj-Napoca, după ce un bărbat a anunţat autorităţile că într-o zonă a mall-ului ar fi amplasată o bombă. Echipajele de poliţie deplasate la faţa locului au constatat că alarma a fost una falsă, iar bărbatul a fost dus la audieri, potrivit RomaniaLibera.ro.

 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a sunat la 112 în jurul orei 14.00. El a anunţat că în zona trei a mall-ului Vivo din Cluj-Napoca ar exista o bombă. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti care au evacuat câteva zeci de persoane care se aflau în perimetrul în care se presupunea că se află pachetul suspect, zona fiind izolată.

 

Alarma s-a dovedit una falsă, la ora transmiterii acestei ştiri fiind reluată activitatea în centrul comercial. Bărbatul care a alertat autorităţile, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Timişoara, a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru audieri.

Related posts

Leave a Comment