Retro L’amour – O seară de neuitat în spiritul anilor ’80 și ’90

BTarena din Cluj-Napoca va găzdui pe 5 decembrie un eveniment muzical de excepție, aducând în prim-plan magia anilor ’80 și ’90 prin concertul Retro L’amour. Pregătiți-vă pentru o seară electrizantă de muzică și party, alături de nume legendare care au marcat epoca disco și dance.

Boney M, alături de Liz Mitchell

Numele Boney M este sinonim cu petrecerile disco, iar vocea emblematică a lui Liz Mitchell va aduce pe scena din BTarena hituri celebre precum „Sunny”, „Daddy Cool”, „Rasputin”, „Ma Baker” și „Rivers of Babylon”. În plus, repertoriul lor va include și piese de pe albumul de Crăciun din 1981, aducând o notă festivă acestui concert extraordinar.

Dr. Alban

Artistul suedez cunoscut pentru hiturile sale de dans contagioase și mesajele pozitive va încânta audiența cu piese precum „It’s My Life”, „Sing Hallelujah”, „One Love” și „Hello Africa”. Dr. Alban rămâne un favorit al fanilor de toate vârstele, datorită energiei sale vibrante și melodiilor memorabile.

Lian Ross

Cu o voce puternică și hituri dance care au definit muzica anilor ’80, Lian Ross va aduce pe scenă piese precum „Say You’ll Never”, „Young Forever” și „Fantasy”. Pregătiți-vă să fiți transportați înapoi în timp, într-o eră de muzică vibrantă și dans nebun.

Admiral C4C

Renumit pentru abilitatea sa de a crea o punte între stilul vechi și cel nou, Admiral C4C are misiunea de a prezenta generațiilor tinere muzica anilor ’80 și ’90. Colaborările sale cu artiști precum Dr. Alban și Lian Ross (Turn It Up, Moving On), Brick and Lace și Nyanda (Outta Control), Beenie Man, Timaya și Captain Jack, fac din Admiral C4C un nume de referință în muzica retro.

Detalii despre bilete

Pentru a vă asigura locul la acest eveniment de neuitat, toate detaliile legate de bilete sunt disponibile pe site-ul BTarena: Concert Retro L’amour.

Related posts

Leave a Comment