Produs de Cluj, la Agraria, pe toată durata acestui final de săptămână

Asociația Produs de Cluj, participă până duminică, 8 mai 2022, la Târgul Internațional pentru Agricultură și Industrie Alimentară și Zootehnie, Agraria 2022.

Evenimentul se desfășoară în incinta Parcului Industrial TETAROM III de la Jucu.

La Târgul din cadrul Agraria 2022 vor participa 40 de expozanți, parteneri fideli ai Asociației Produs de Cluj, care vor oferi participanților, fie ei parte a evenimentului, fie vizitatori, produse alimentare și de artizanat realizate în microfermele și atelierele proprii. Nu vor lipsi nici de această dată preparatele alimentare din carne, lapte sau conservele de fructe și legume, mierea de albine, uleiurile presate la rece, siropurile sau sucurile naturale ori preparatele la grătar. Amatorii de dulciuri de casă vor fi răsfățați cu turtă dulce, ciocolată și prăjituri, dar și vinuri și țuică din Ardeal.

„??????, ??? ???, ????? ? ???? ????????? ?? ?????????̆ ????????̦??????̆, ?̦? ?????? ??̂???? ?? ????, ??? ?? ??????̆? ?̂? ??????? ?????? ?????? ??̆ ??????? ?????? ?̂? ???????? ???????̦????? ??? ????̂???. ???? ????????? ?? ???????????, ?????????? ?????????? ?̂????????? ??? ?????????, ????????? ???????? ??????? ?????? ?????????? ?? ??? ???????? ?̦? ?̂??ℎ?????? ?? ????????? ?̂???-?? ??????? ????, ?? ????, ?? ?? ? ?????????? ?????? ?̂??????? ???? ?̂? ??????̦???? ??????????? ?̦? ????????? ???????, ??? ???? ???? ?ℎ???? ??̆ ??????? ℎ???? ???????̦??? ??????? ???????” a spus președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Iubitorii tradițiilor populare vor avea la dispoziție costume populare tradiționale, ii, cămăși, poale, catrințe, chimire și brâuri, precum și podoabe lucrate de mână. Cojocari pasionați vor expune obiecte de marochinărie, de la curele la cojoace sau bunde și căciuli pentru oieri, blănuri de oaie prelucrate ori comozi papuci de casă. Pentru cei mici va exista o ofertă bogată de jucării din lemn, menite a stimula mintea și imaginația, sau doar pentru distracție.

Related posts

Leave a Comment