Preşedintele Parlamentului Ungariei face campanie electorală în Transilvania, pentru UDMR

Preşedintele Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover, se află într-o vizită de trei zile în Transilvania. El a declarat la Cluj, într-o conferinţă de presă organizată la Prezidiul Executiv al UDMR, că scopul său este acela de a-i încuraja pe maghiari să meargă la vot în 11 decembrie. El a precizat că sprijinul pe care îl exprimă vine din partea Guvernului maghiar, dar şi din partea celor două partide de guvernare din Budapesta, FIDESZ şi Partidul Creştin-Democrat. Laszlo Kover, care este şi preşedinte de onoare al Partidului Civic Maghiar, a declarat că este încântat de faptul că reprezentanţii acestei formaţiuni vor candida pe listele UDMR.

Preşedintele Parlamentului Ungariei a vizitat zona Secuimii, apoi la Cluj s-a întâlnit cu preşedintele UDMR, Hunor Kelemen. Acesta a declarat că este foarte important ca membrii comunităţii maghiare să aibă o reprezentare puternică în Parlamentul României.

 

Turneul preşedintelui Parlamentului Ungariei se va încheia cu întâlniri politice, pe care acesta le va avea în Satu Mare şi în Oradea, cu lideri ai comunităţii maghiare din cele două oraşe.

Related posts

Leave a Comment