Peste 120 de companii participă la Târgul de Cariere şi Târgul de Cariere în IT de la Cluj

Peste 80 de companii şi organizaţii participă la Târgul de Cariere Cluj Global, pe 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar pe 26-27 octombrie urmează Târgul de Cariere în IT, unde vor fi prezente 40 de companii şi organizaţii.

“Noutăţile ediţiei de toamnă a Târgului de Cariere sunt multe. Pentru prima dată vom amenaja Photo Booth TdC, locul unde toţi participanţii vor beneficia de o şedinţă foto, pentru a-şi pregăti poza de CV. În acest demers suntem sprijiniţi de partenerii noştri de la Hola Media, alături de Gett’s Color Bar Platinia, care vor oferi gratuit şi servicii de make-up şi hair styling la faţa locului. Apoi, VR Zone este marea surpriză a ediţiei din acest an şi este locul unde poţi explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenţi se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziţie jocuri arcade”, declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.

 

Emerson, Bombardier, Genpact, Steelcase, Lidl, Thomsons, Bosch, Terapia, Bosch Rexroth, Plexus, Vodafone, DeLonghi, Banca Transilvania, Energobit, Electrolux, SMR – Automotive, Star Transmission sunt doar câteva dintre echipele care îşi caută viitori colegi. Angajatorii caută atât persoane cu experienţă, cât şi fără experienţă. Spre exemplu, unele companii, cum este TenarisSilcotub, oferă programe de burse şi practică în proiecte cu impact real. De asemenea, compania Bosch oferă programul working student@Bosch, dedicat doar studenţilor.

 

Sunt căutaţi ingineri cu diferite specializări (mecanică, electromecanică, electrică, electronică, automatizări), specialişti în domenii ca design, financiar, administrativ, HR, marketing, sales, vorbitori de limbi străine, şoferi, specialişti în industria farmaceutică, servicii clienţi, IT, marketing şi multe altele.

 

Star Transmission şi Star Assembly aduc la TdC Cluj Global o cutie de viteză, iar marea provocare este asamblarea ei în doar 10 minute. Este vorba de o cutie de viteză de ultimă generaţie, cu 9 trepte de viteză. Concurenţii care obţin timpul cel mai bun şi realizază asamblarea corect vor fi premiaţi.

 

 

Compania Bosch Cluj organizează în cadrul târgului, pe 25 octombrie, de la ora 14.00, workshopul gratuit “Latest Trends in Surface Mounting Technology (SMT)”

 

 

După Cluj Global, va urma Târgul de Cariere în IT, pe 26-27 octombrie, la Sala Polivalentă. BlackRock, 3Pillar Global, Bertrandt, Magnetti Mareli, Siemens, Catalysts, BG Soft, Halcyon sunt câteva dintre companiile angajatoare.

 

În cadrul TdC, vizitatorii se pot adresa specialiştilor în recrutare şi psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidaţii pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum şi despre posibilităţi de luat în calcul pentru construirea următorilor paşi în carieră.

 

Related posts

Leave a Comment