Partidul Monicăi Macovei și al lui Adrian Papahagi, înregistrat oficial. M10 a fost înscris în Registrul Partidelor Politice

M10, partidul fondat de ardelenii Monica Macovei și Adrian Papahagi, a fost înregistrat oficial azi. Anunțul a fost făcut de biroul de presă al noii formațiuni politice.”În data de 8 iulie 2015, Tribunalul București a dispus, ca instanță de fond, acordarea personalității juridice pentru Partidul M10 și înregistrarea acestuia în Registrul partidelor politice. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest prim pas, începând cu militanții și susținătorii care au strâns semnături și pun suflet în construcția M10.

M10 există pentru a oferi o alternativă la sistemul transpartinic corupt. Suntem, din acest punct de vedere, un partid anti-sistem. Cei care vor o alternativă la clasa politică expirată au acum un partener și un sprijin: M10 există pentru ei. Ne-am născut din mobilizare civică în jurul candidaturii independente a Monicăi Macovei la președinția României și ducem mai departe acest spirit. Credem în merit, muncă, modestie, normalitate. Detestăm populismul și dublul discurs”, spun reprezentanții noului partid.

Ei afirmă că principalul lor obiectiv este reformarea României. ”Suntem un partid reformist: vrem reforma profundă a României. Nu propunem nimic șocant, milităm pentru ce e firesc: o țară prosperă, cinstită, nepoluată, în care să trăim decent și cu plăcere.

Credem în potențialul imens al țării noastre, în forța tăcută a oamenilor onești, în generozitatea și implicarea tinerilor, în bunătatea generală a cetățenilor acestei țări. Vrem să reformăm administrația ineficientă, învățământul și sănătatea dominate de precaritate. Ne luptăm ca lucrurile să fie privite de jos în sus, de la oameni și comunități înspre binele comun. Nu mai acceptăm privilegii pentru nimeni, ci vrem să creăm șanse pentru fiecare om din această țară. Contăm pe toți oamenii decenți și onești; contați pe noi! Nu ne lăsăm și nu vă lăsăm”, afirmă reprezentanții M10.

Related posts

Leave a Comment