Olimpicii sportivi au fost premiați de către Boc

40 de elevi clujeni, câştigători ai locului I la olimpiadele şcolare sportive au fost premiaţi de către primarul Emil Boc.Premiul a constat în suma de 1.000 de lei pentru fiecare.

În cadrul festivităţii de premiere au fost premiaţi 40 de elevi care proveneau din cinci echipe: echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv, formată din 10 fete; echipa de pentatlon a Liceului cu Program Sportiv, formată din cinci fete; echipa de pentatlon a Liceului cu Program Sportiv formată din cinci băieţi; echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu”, formată din 10 băieţi din ciclul primar şi echipa de fotbal a Şcolii „Ion Agârbiceanu”, formată din 10 fete de gimnaziu.

“Cred că prin ce faceţi voi, sunteţi modele. Şi nu trebuie să fiţi modeşti, pentru că aţi făcut un lucru foarte frumos pe care şi alţii ar trebui să-l facă. O minte sănătoasă stă doar într-un corp sănătos şi, la fel de bine, puteţi fi performanţi şi la alte discipline şcolare, cu atât mai mult cu cât faceţi sport la o asemenea performanţă. “, a spus edilul de față cu premianții.

La festivitate a fost prezent și şeful Inspectoratului Judeţean Şcolar, Valentin Cuibus. Acesta a declarat “e un moment deosebit faptul că din nou are loc o festivitate de premiere. Este o recunoaştere a performanţei voastre, a muncii pe care aţi depus-o, pentru că nu e foarte uşor să ajungi la o treaptă atât de înaltă. Faptul că la Cluj elevii obţin rezultate atât de deosebite, fie că este vorba de sport, cultură sau alte domenii, judeţul Cluj a avut în anul precedent rezultate excelente”.

Related posts

Leave a Comment