Octavian Buzoianu își va dona salariul, dacă va fi ales primar

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca Octavian Buzoianu a anunțat public intenția de a-și dona salariul pe care îl va câștiga, dacă va fi ales edil al orașului.Acesta este de părere că de suma respectivă ar avea mult mai multă nevoie persoanele vârstnice, de aceea s-a gândit să direcționeze salariul de primar către o organizație non-profit, care se ocupă de îngrijirea vârstnicilor.

“Eu cred că fiecare clujean trebuie să conștientizeze că oamenii în vârstă au nevoie de noi. Cei care am ajuns la maturitatea proiectelor de-o viață suntem datori să ieșim în față cu astfel de inițiative. Puterea exemplului contează foarte mult, de aceea îi încurajez și pe alții să nu fie indiferenți la problemele părinților și bunicilor noștri”, a declarat Octavian Buzoianu.

Conform statisticilor Casei de Pensii Cluj, în ianuarie 2016 județul nostru înregistra 178.411 pensionari, iar pensia medie pentru pensionarii de stat era de 987 de lei lunar. În cazul pensionarilor agricultori, situația este mult mai gravă, pensia medie a acestora fiind de doar 390 de lei.

Related posts

Leave a Comment