O jumătate de miracol la Sevilla – CFR Cluj, neînfrântă, eliminată din Liga Europa

La cinci minute de miracol. Așa poate fi rezumată partida dintre FC Sevilla și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 0-0. Pentru că în meciul tur de la Cluj scorul a fost de 1-1, spaniolii s-au calificat în optimile Ligii Europa.

Prima repriză a fost dominată de spanioli. În a doua repriză, CFR Cluj a schimbat ritmul și a băgat în corzi cea mai titrată echipă din Liga Europa. Vreme de un minut, la finalul meciului, clujenii au fost calificați, pentru că Adrian Păun a înscris un gol memorabil, anulat, însă, după consultarea VAR, din cauza faptului că Lacina Traore atinsese involuntar mingea cu mâna. Clujenii au luptat cu o dăruire extraordinară, însă, în ultimele faze ale meciului, Bordeianu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Partida s-a încheiat cu portarul Arlauskis plecat în atac. S-a terminat 0-0, iar Sevilla a fost fluierată de proprii suporteri, nemulțumiți de micile tertipuri prin care spaniolii au tras de timp în ultima parte a meciului. CFR Cluj părăsește cu fruntea sus competiția europeană pentru a aborda play-off-ul Ligii I, în care pornește drept mare favorită.

Related posts

One Thought to “O jumătate de miracol la Sevilla – CFR Cluj, neînfrântă, eliminată din Liga Europa”

  1. […] La cinci minute de miracol. Așa poate fi rezumată partida dintre FC Sevilla și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 0-0. Pentru că în meciul tur de la Cluj scorul a fost de 1-1, spaniolii s-au calificat în optimile Ligii Europa, scrie ClujToday.ro. […]

Leave a Comment