Noua rețea de apă din Cojocna este aproape finalizată FOTO

Compania de Apă Someș SA, societate în cadrul căreia Consiliul Județean (CJ) Cluj este acționar majoritar, continuă în ritm alert proiectul de înlocuire a vechii conducte de apă din localitatea Cojocna.

În momentul de față, lucrările înregistrează un progres de circa 80%.

Concret, până la începutul lunii August 2021, executantul lucrării a montat noua conductă de apă pe o lungime de peste 1.500 m. De asemenea, au fost realizate 26 de branșamente la imobile și montați doi hidranți care permit alimentarea autospecialelor de pompieri în caz de incendiu. În acest moment se lucrează pe străzile Republicii, Șerpa, Andrei Mureșanu și Cuza Vodă.

„????????? ????? ??????? ??????????? ?? ????? ?? ?? ????? ?????????? ?????????, ???? ?? ???? ?? ???????? ??????? ?? ??? ??? ?? ?????????????? ???????. ?? ????? ?????? ??, ???? ?? ??????, ?????? ??????? ?? ??? ??????????, ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ????????, ?? ?? ?????? ?? ??????????? ??????? ?????????? ????????? ??? ??????? ??????????? ????????”, spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Până la finalizarea lucrărilor, preconizată în cursul lunii octombrie 2021, constructorul va monta încă 220 m de rețea de apă, respectiv 23 de noi branșamente la imobile.

Costul total al investiției, în cuantum de aproximativ 800.000 lei, este asigurat din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit din redevența și impozitul pe profit datorate Consiliului Județean de către Compania de Apă „Someș”.

Related posts

Leave a Comment