Noi zboruri de vacanţă de pe Aeroportul din Cluj

Agenţia de Turism Amara Tours şi Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” au relansat trei dintre cele mai îndrăgite destinaţii turistice ale clujenilor: Turcia, Tunisia şi Egiptul. Cea mai de succes destinaţie de vacanţă de pe aeroportul din Cluj rămâne Antalya (Turcia). Cursele aeriene către această desinaţie au fost operate fără întrerupere pe parcursul ultimilor 12 ani (2007-2018) timp în care Antalya a fost aleasă de nu mai puţin de 300.000 de pasageri din Cluj-Napoca, dar şi din întreaga Transilvanie.

 

Anul acesta vor fi 10 zboruri pe săptămână, cu 3 mai mult decât în anul 2017, operate în zilele de luni, marţi, vineri, sâmbătă şi duminică, până la sfârşitul lunii octombrie, prin intermediul a 6 companii aeriene. Cea mai tânără agenţie tour operatoare din România, Amara Tour, a relansat ieri această destinaţie din Cluj, prin intermediul zborurilor companiei aeriene Corendon Airlines. 

În 2018, pasagerii Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj au oportunitatea de a călători spre 12 destinaţii turistice din 6 ţari.

Related posts

Leave a Comment