Măsuri anti-caniculă la Untold

Ediţia din acest a celui mai mare festival din România, Untold, începe în plină caniculă. Organizatorii au luat măsuri speciale pentru a-i proteja pe tinerii care vin la festival. Măsurile nu se limitează doar la perimetrul festivalului.

Pentru că Clujul se confruntă cu temperaturi ridicate, Primăria Cluj-Napoca a instalat trei corturi în care este oferită apă şi pot primi ajutor medical cei care suferă de căldură. De asemenea, toate cişmelele din oraş sunt funcţionale. În zona în care este organizat festivalul Untold, adică Parcul Central, ClujArena şi Sala Polivalentă au fost luate măsuri speciale, spune fondatorul Untold, Bogdan Buta.

 

Organizatorii au pregătit baxuri cu sticle de apă care vor fi distribuite gratuit spectatorilor, 60 de tone de gheaţă, 400 de metri liniari de baruri de unde pot fi cumpărate apă, bere sau sucuri, precum şi două tiruri cu apă potabilă, pentru organizatori şi colaboratorii Untold. În zona festivalului va fi amenajat şi un spital de campanie.

 

Untold va începe azi şi se va încheia în zorii zilei de luni. Organizatorii se aşteaptă la aproximativ 400.000 de participanţi, care vor veni la Cluj pentru a-i vedea pe cei mai în vogă DJ-i din lume, precum Armin van Buuren, Afrojack, Dmitri Vegas sau Like Mike.

 

Related posts

Leave a Comment