Mizerabilii!

Multă vreme m-am întrebat de ce oamenii politici democrați au eșuat atât de jalnic în încercarea lor de a transforma România într-un stat cu adevărat civilizat, la începutul anilor 1990. Și Ion Rațiu, și Corneliu Coposu, și mulți alții din jurul lor doreau câteva lucruri: moralitate, reforme, cinste, restaurarea Monarhiei, repunerea Bisericii Greco-Catolice în drepturile sale, restituirea proprietăților, lustrarea foștilor comuniști și deconspirarea securiștilor. Multă vreme nu am înțeles de ce nu au reușit să facă nimic. Însă azi, când comemorăm lovitura de stat din 30 decembrie 1947, am realizat că toate aceste proiecte au eșuat din cauza lupilor îmbrăcați în blană de oaie.Presupușii monarhiști care propagă aberațiile care au invadat Internetul în aceste zile reprezintă veriga slabă care a dus la eșecul restaurării legitimității în România. Ei sunt cauza eșecului PNȚCD. Ei sunt cauza pentru care moștenirea lui Corneliu Coposu și Ion Rațiu a căzut în derizoriu. Să le fie rușine!

Este incredibil cum oameni care pretind că ar fi regaliști aruncă cu mizerie în Familia Regală. Este inacceptabil ca moartea Regelui să fie anunțată la o televiziune de scandal de către un om care a rămas doar amintirea a ceea ce era odată.

De aceea, la 68 de ani de la barbaria care ne-a lăsat fără Rege vreau să fac și eu câteva anunțuri.

Confirm că Roxana Iordache este izolată și că mesajele pe care le publică pe Facebook nu sunt ale ei, ci ale altora, care au preluat controlul și nu mai lasă pe nimeni să ajungă la doamna care scria odinioară în Dreptatea. Nimeni nu mai poate ajunge la doamna Roxana Iordache de odinioară. Nici măcar ea însăși. Nu mai preluați mesajele semnate de Roxana Iordache, pentru că, în realitate, nu sunt scrise de ea, ci de anturajul ei infiltrat de securiști.

Confirm că domnul Marius Ghilezan s-a retras pe o insulă, unde stă în fiecare dimineață la cafea cu Elvis Presley. Cel care transmite mesaje în numele lui este un personaj care nu are nimic în comun cu cel care lupta pentru Rege acum 20 de ani.

Confirm că nici un om decent nu ar scrie și nici nu ar multiplica mizeriile scrise la adresa Regelui și la adresa Familiei Regale, mai ales într-o zi atât de tragică precum 30 decembrie. Cei care au făcut acest lucru sunt niște mizerabili, care au primit ordin pe unitate să încerce să distrugă mișcarea monarhistă. Dacă nu au motive, inventează pretexte. Singura lor tactică este: dezinformați, tovarăși, dezinformați cât mai mult, că tot rămâne ceva în urmă!

Related posts

Leave a Comment