Misionarii lui Padre Pio îi ajută pe cei aflați în nevoie

O asociație din Cluj a găsit o metodă inedită de a strânge fonduri în beneficiul copiilor pe care îi are în grijă. Voluntarii asociației vor organiza un atelier pentru confecționat coronițe de Advent. Cu ajutorul banilor încasați din taxe, voluntarii Asociației Misionarii lui Padre Pio vor cumpăra cadouri pentru cei 23 de copii care frecventează Centrul Sollievo.

Misionarii lui Padre Pio formează o asociație caritabilă, creată la Cluj. Misiunea acestei organizații este ajutorarea celor aflați în nevoie. Unul dintre cele mai importante proiecte este sprijinirea copiilor care provin din medii vulnerabile. Pentru a strânge bani în folosul acestor copii, Misionarii lui Padre Pio vor organiza un atelier pentru confecționat coronițe de Advent, spune reprezentanta asociației, Ioana Pălăcean, la Via Cluj TV.

Tot în luna decembrie, Misionarii lui Padre Pio vor organiza și un târg caritabil de Crăciun, spune unul dintre reprezentanții asociației, Lucian Pîrvu.

Asociația din Cluj mai pregătește pentru această perioadă și alte activități pentru a strânge fonduri, inclusiv un concert de colinde. Fondurile obținute vor fi folosite pentru a-i ajuta pe copii, pe vârstnicii aflați în nevoie și pe săracii din satul Glodeni, județul Mureș.

Related posts

Leave a Comment