Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, cere demisia conducerii PNL

Ministrul Agriculturii, senatorul de Cluj, Adrian Oros, cere demisia conducerii PNL. Adrian Oros este nemulțumit de alianța cu PSD. Senatorul clujean se numără printre cei 17 parlamentari care au demisionat din grupul parlamentar al PNL, fără, însă, să demisioneze din partid.

Cei 17 parlamentari sunt susținători ai fostului președinte al PNL, Ludovic Orban.

Iată textul primit la redacție de la ministrul Adrian Oros:

”Demisia! Luați-vă labele de pe PNL!

Actuala conducere a PNL nu are nici un dram de legitimitate. A fost instalată printr-o fraudă grosolană, cu metode de ev mediu. Fiecare membru și simpatizant PNL știe asta. Din nefericire, o țară întreagă a asistat la spectacolul grotesc de la Congres.

Ca atare, ei nu au dreptul sa decidă nimic în numele PNL. Cu atât mai mult excluderea liberalilor.

Deciziile si acțiunea acestei conduceri nelegitime sunt catastrofale.

Au aruncat în aer coaliția de guvernare si au generat cu iresponsabilitate o instabilitate politică într-o perioadă dificilă cauzată de criza pandemică.

Au compromis speranța unei guvernări de dreapta care să dezvolte România.

Au distrus credibilitatea si imaginea PNL. Cel mai vechi și mai onorabil partid românesc a fost transformat cu cinism în cea mai izolată si nefrecventabilă formațiune politică.

Au adus PNL la remorca PSD, după ce anul trecut au cerut voturile românilor ca să scape de PSD.

 

Deci, dacă analizăm obiectiv, fără patimă, cine sunt aceste personaje, care este parcursul lor politic, cum s-au cățărat în conducerea PNL si cât rău au reușit sa facă în numai două luni, atât românilor, cât si acestui partid istoric, concluzia este una singură.

Fiecare membru PNL are dreptul să le ceară demisia. Și fiecare român are dreptul să le ceară ieșirea din viața publică”.

Related posts

Leave a Comment