Mii de clujeni au trecut pe la Târgul de Cariere

Câteva mii de clujeni au trecut pe la Târgul de Cariere, care are loc azi şi mâine la Sala Polivalentă. Mai mult de 80 de companii şi de organizaţii oferă locuri de muncă, stagii plătite de practică şi internship-uri.

Companiile prezente la Târgul de Cariere oferă locuri de muncă în domenii diverse, de la industria electronică la alimentaţia publică. Printre participanţi se numără şi companii din afara Clujului, care doresc să îi convingă pe absolvenţii de facultate să se mute în alte oraşe din Transilvania, pentru locuri de muncă bine plătite. Aşa ar fi companii din Satu Mare sau din Braşov.

 

Târgul a stârnit mare interes printre cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Foarte mulţi dintre aceştia au studii superioare. Târgul de Cariere continuă şi mâine, iar joi şi vineri, tot în Sala Polivalentă, va fi organizat un Târg de Carere în IT, care va reuni zeci de companii. Multe dintre firmele participante organizează şi ateliere de lucru sau discuţii cu potenţialii candidaţi la angajare şi, de asemenea, oferă posibilitatea experimentării unor noi dispozitive şi tehnologii.

Related posts

Leave a Comment